Ansvar att leda världen in i en ny världssyn

Det är ett stort ansvar att få vara med och leda världen in i en ny tid, in i en helt ny världssyn.

Farten allting går fram med är svindlande. Ibland känns det som en mardröm, ibland som en drömresa. Jag önskar att jag skulle vara vid bättre hälsa, och ha mera krafter. Att jag skulle kunna göra mera.

Men det kommer en ny tid.

Hittills har alla tillgodosett narcissisternas behov, och varit fångar i deras värld. Alla har varit tvungna att leva på ett visst sätt, för att bli accepterade av narcissisterna och deras system. Allt annat ignoreras, bestraffas och slås ner.

Det ändrar vi på nu.

Inom några generationer kommer den gamla världssynen att vara utbytt till en ny paradigm. Vi kommer då att få se en ny värld full av empati, kärlek och frihet.